Mail ons direct!

Altrex introduceert Ergo360

Altrex staat voor verantwoordelijkheid, veiligheid en vernieuwing en zoekt voortdurend naar wat nieuw en beter is. Naast een veilige werkplek is het voor Altrex ook belangrijk dat ze hun klanten een ergonomische werkplek bieden. Ergonomisch in gebruik met oog op de gebruiker en zijn omgeving. Daarom heeft Altrex in samenwerking met ergonomen en veiligheidskundigen Ergo360 ontwikkelt. Ergo360 producten zijn de meest ergonomische en veilige producten in haar klasse! Met het nieuwe Ergo360 assortiment biedt Altrex een lijn met producten die excelleren op het gebied van ergonomie.

Altrex & STEP Ergonomie

Deze innovatieve producten komen tot stand door de ervaring en kennis van Altrex en STEP Nederland te combineren. STEP Ergonomie is gespecialiseerd in het voorkomen van fysieke (over)belasting. Samen met deze specialist in ergonomie heeft Altrex producten ontwikkelt die veiligheid en gezondheid verzekeren. Voor nu en in de toekomst.

Kijk op www.altrex.com voor meer informatie over Ergo360.

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();