Mail ons direct!

Bosch X-LOCK systeem

Slechts één klik

X-LOCK is een nieuw wisselsysteem om accessoires van haakse slijpmachines van Bosch met slechts één klik te wisselen. De X-vormige interface van de slijpmachinekop en het accessoire maken een gemakkelijke en moeiteloze bevestiging mogelijk.

Snelle wissel
Met X-LOCK kun je gemakkelijk wisselen van slijpaccessoires zonder losse, te verliezen onderdelen of extra montagegereedschap – tot wel 5 keer sneller in vergelijking met gebruikelijke wisseloplossingen.

Passend
Bijna elk X-LOCK accessoire past op normale haakse slijpmachines. Met meer dan 150 accessoires kun je zeker elke klus klaren.

Klik!
De hoorbare 'klik' betekent dat je altijd weet dat het accessoire stevig op de machine is bevestigd en dat je met een gerust hart kunt beginnen met je werk. Geen extra controle nodig.

Compatibel
X-LOCK bepaalt nieuwe norm op de markt en overtuigt accessoirefabrikanten over de hele wereld. Het X-LOCK assortiment groeit gestaag.

Actie! 3 GRATIS X-LOCK schijven

Bij aanschaf van een GWX 750 ontvang je nu 3 GRATIS X-LOCK diamantschijven (t.w.v. 44,70 excl. btw) EN €10,- cashback. En dat alles voor maar €99,95 (excl. btw)!

Vraag naar de actie in jouw dichtsbijzijnde vestiging!

Meer weten? Bekijk de video

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();