Mail ons direct!

BouwBeurs 2019 groot succes voor Probin

Van 4 t/m 8 februari vond de BouwBeurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Probin stond op de BouwBeurs met een eigen stand.

Vijf dagen lang was het een drukte van belang bij de Probin stand. Installateurs, bouwers, studenten, huidige en potentiële klanten kwamen langs bij Probin. De bezoekers zagen daar demo’s en producten van KGS Diamond, Den Braven, Gadella Lasersystemen, Promat, LoadLok, Perfectpro en Ten Hulscher. Daarnaast waren er medewerkers van verschillende Probin-vestigingen aanwezig om onze gasten te voorzien van een warm welkom en deskundig advies.

Totaal kwamen er 75.000 bezoekers af op de 640 stands die te zien waren op de BouwBeurs. Hiervan wist een groot deel ook onze stand te vinden. Het aantal bezoekers aan de Probin stand was zelfs zo hoog dat we op de vierde plek zijn geëindigd qua meest geregistreerde bezoekers. Wat hier ook aan bijgedragen heeft is onze BouwBeursactie waarbij de bezoekers € 10.000,- aan Festool gereedschap konden winnen.

Probin kijkt terug op een zeer geslaagde BouwBeurs. Wij bedanken alle bezoekers die ons hebben bezocht!

Hieronder een sfeerimpressie van de BouwBeurs.

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();