Mail ons direct!

Festool FinancingPLUS

Festool leasen voor een vast bedrag per maand!

Overweeg je om de machinevoorraad van jouw werkplaats te vernieuwen of om de bedrijfswagen uit te rusten met hoogwaardig gereedschap? Dat is natuurlijk een fikse investering. Het kan ook anders! Profiteer nu bij Probin van de service Festool FinancingPLUS.

Hoe het werkt

Voor een laag vast bedrag per maand lease je één Festool machine of een compleet pakket van Festool machines, geheel op jouw wensen afgestemd, gedurende 36 maanden. En na die 36 maanden? Dan heb je de mogelijkheid om tegen betaling van een klein restbedrag (3% van de waarde) jouw Festool-pakket over te nemen en dagelijks in gebruik te houden. Want Festool staat voor hoge kwaliteit en lange levensduur.

De voordelen

  • Lage maandelijkse kosten: dankzij de maandelijkse termijnen behoud jij meer financiële speelruimte, doordat er geen hoge investeringen nodig zijn.
  • Meer transparantie: Klantopdrachten kunnen vanwege de maandelijkse vaste termijnen nog beter berekend worden
  • Geen verborgen kosten: Dankzij de gratis Festool Garantie all-inclusive ontstaan er in de leaseperiode geen onvoorziene extra kosten

Bereken jouw leasepakket

Selecteer eenvoudig en snel via onderstaande knop de door jou gewenste producten en bereken zo wat jouw persoonlijke leasepakket per maand kost.

Meer informatie nodig?

Kijk voor meer informatie en FAQ ook op www.festool.nl/financingplus. Wil je een persoonlijke berekening in de vestiging laten maken? Ook dat kan! Onze medewerkers staan graag voor je klaar!

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();