Mail ons direct!

Festool TKS 80 SawStop

Jaarlijks raken er ongeveer 4.000 mensen gewond bij het werken met cirkelzagen. Dat zijn 16 verwondingen per werkdag. Circa 26% van de ernstige ongevallen leidt zelfs tot arbeidsongeschiktheid (DGUV-statistiek 'Arbeitsunfallgeschehen 2017'). Met de tafelcirkelzaag TKS 80 neemt het risico op ernstige snijwonden af. Terwijl u zich op uw werk concentreert, beschermd de Tafelcirkelzaag TKS 80 uw meest waardevolle gereedschap – uw vingers.

Highlights

  • Meer veiligheid: Minder risico voor uw vingers - degevoelige sensoren van de geïntegreerde SawStop-technologie zorgen voor meer veiligheid bij het zagen van niet-geleidende materialen. Indien nodig kan de SawStop-technologie ook uitgeschakeld worden.
  • Flexibel: 80 mm zaaghoogte, uitbreidbaar werkvlak, lengte- en hoekaanslag staan garant voor moeiteloos werken, zelfs bij grote werkstukken.
  • Splintervrije sneden: minder splinters aan de bovenkant van het materiaal bij verstek-langssneden door naar links draaien van het zaagblad.
  • Een betere gezondheid: afzuigkap met CLEANTEC-afzuigmof staat garant voor stofarm werken en vrij zicht op het werkstuk.
  • Ruimtebesparend: gereedschapsvak aan zijkant vormt optimale opbergruimte voor zaagblad, patroon en duwlat.

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();