Mail ons direct!

Festool TKS 80 SawStop

Jaarlijks raken er ongeveer 4.000 mensen gewond bij het werken met cirkelzagen. Dat zijn 16 verwondingen per werkdag. Circa 26% van de ernstige ongevallen leidt zelfs tot arbeidsongeschiktheid (DGUV-statistiek 'Arbeitsunfallgeschehen 2017'). Met de tafelcirkelzaag TKS 80 neemt het risico op ernstige snijwonden af. Terwijl u zich op uw werk concentreert, beschermd de Tafelcirkelzaag TKS 80 uw meest waardevolle gereedschap – uw vingers.

Highlights

  • Meer veiligheid: Minder risico voor uw vingers - degevoelige sensoren van de geïntegreerde SawStop-technologie zorgen voor meer veiligheid bij het zagen van niet-geleidende materialen. Indien nodig kan de SawStop-technologie ook uitgeschakeld worden.
  • Flexibel: 80 mm zaaghoogte, uitbreidbaar werkvlak, lengte- en hoekaanslag staan garant voor moeiteloos werken, zelfs bij grote werkstukken.
  • Splintervrije sneden: minder splinters aan de bovenkant van het materiaal bij verstek-langssneden door naar links draaien van het zaagblad.
  • Een betere gezondheid: afzuigkap met CLEANTEC-afzuigmof staat garant voor stofarm werken en vrij zicht op het werkstuk.
  • Ruimtebesparend: gereedschapsvak aan zijkant vormt optimale opbergruimte voor zaagblad, patroon en duwlat.

Vind een vestiging bij u in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();