Mail ons direct!

Grisport Active Pro: product flyer

Grisport Active Pro

Allshoes en Grisport hebben hun krachten gebundeld en presenteren Grisport Active Pro: een moderne S1P-lijn. De Gri-air® technologie in deze werkschoenen zorgt samen met de Active® zool voor kwaliteit en comfort zoals we van het Italiaanse merk gewend zijn.

De Grisport Active Pro collectie bestaat uit 5 lichtgewicht S1P veiligheidsschoenen:
VivaDynoDuskDash en Disc. Deze modellen zijn geschikt voor indoor gebruik, voorzien van ESD, extreem ademend en hebben een antislip zool. Daarnaast hebben de Dusk en Dash een niet-verschuifbare neopreen tong, zoals nu bij veel sportschoenen te zien is. Viva is een speciale uitvoering voor dames (mt 36-42) en Disc is voorzien van een BOA-sluiting.

Extreme demping en comfort door de Active zool®
De schoenen uit deze nieuwe lijn hebben het grote loopcomfort en de buitengewone demping te danken aan de Active® zool. De zool is opgebouwd uit verschillende lichtgewicht materialen. De combinatie van materialen maakt dat de zool licht, maar slijtvast is. Indoor schoenen worden vaak gebruikt in magazijnen, waarbij dragers dagelijks grote afstanden afleggen. Een lichte schoen is dan van groot belang.

Gri-air® technologie: altijd een goed ademende schoen
Het grof-gewoven upper en de voering van een Grisport Active Pro werkschoen zorgen ervoor dat warmte van de voet gemakkelijk een weg naar buiten vindt. Om dit te versterken is er tussen het upper en de voering een ademend 3D-membraan geplaatst. Dit membraan laat de schoen perfect om de voet aansluiten zonder deze te verstikken. Met daarbij ook een inlegzool van activated carbon, dat bekend staat om zijn absorberende kwaliteiten, zal de voet lang fris en droog blijven en worden nare luchtjes voorkomen.

Benieuwd?
Wil je meer informatie over deze revolutionaire veiligheidsschoen? Bekijk dan de product flyer of vraag naar de mogelijkheden in jouw Probin vestiging.

Welke schoen past bij jouw werkzaamheden?

Bekijk hier de product flyer om te zien welke schoen het beste bij jou past.

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();