Mail ons direct!

Makita tuin en park

De Makita accu is er ook voor tuin- en parkwerkzaamheden

Makita ontwikkelt steeds nieuwe machines met nieuwe innovaties. Zo worden de motoren voor de accumachines steeds sterker en geavanceerder zodat de looptijd langer wordt en vergelijkbaar zijn met 230V en/of brandstofmachines. Dit doet Makita al lang bij de machines in de bouwsector. Maar ook steeds meer tuinmachines worden opgevolgd door accumachines.

De DUC353Z kettingzaag

De tijd van de brandstof aangedreven kettingzagen is voorbij. Met de DUC353Z accu kettingzaag heb je een volwaardige kettingzaag in handen met gelijkwaardige prestaties aan een 35cc motor kettingzaag. Doordat de machine door accu aangedreven wordt heb je geen last van het harde geluid, perfect voor klussen rondom scholen, in parken en op andere rustige plekken. De professionele kettingsnelheid van 20 m/s zorgt ervoor dat deze zaag met gemak door de dikste stammen zaagt.

De DLM460Z grasmaaier

De DLM460Z accu grasmaaier heeft een maaibreedte van 46cm geschikt voor gazons van 800m2 tot 1600m2. De grasmaaier is voorzien van vijf hoogte standen met een bereik van 20mm tot 75mm, een elektronische en een mechanische motorrem. Met de DLM460 is het mogelijk om te vangen met een capaciteit van 60 liter en te mulchen met de standaard bijgeleverde mulchplug. Het voordeel van een accu grasmaaier ten opzichte van een benzine grasmaaier is dat hij stiller, goedkoper en schoner is. Het voordeel ten opzichte van een elektrische grasmaaier is dat je geen snoer hebt en dus geen beperking in bewegingsvrijheid!

Het DUX60Z combisysteem

Dit accu combisysteem is een echte alleskunner. Switch eenvoudig en snel tussen diverse opzetstukken. Er zijn er wel meer dan tien! Deze opzetstukken zijn onderling uitwisselbaar tussen de brandstof en accu uitvoering. Hierdoor is het combisysteem geschikt voor bijna elke klus in de tuin. Knip de heg met het heggenschaar opzetstuk. Veeg de stoep met het bezem opzetstuk. Of snoei de boom bij met het zaag opzetstuk. Ideaal toch?! Het combisysteem werkt op 2x 18 V accu’s.

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();