Mail ons direct!

Met deze vier krachtpatsers kun je elke klus aan!

Dé combiset voor de bouw

Vier 36V machines: een boor-/schroefmachine, slagschroevendraaier, haakse-slijper en een krachtige accu-reciprozaag. Echte krachtpatsers, draaiend op de XGT-accu.

Nu ook beschikbaar als actieset! De actie geldt tot 27 maart 2021.

DF001GZ boor-/schroefmachine

Deze boor-/schroefmachine gaat verder dan voorheen mogelijk was. Zo kan hij werken met slangenboren tot maar liefst 50 mm en gatzagen tot en met 152 mm. Daarnaast is hij ook veilig. Bij klemmen van de boor in het materiaal treedt Active Feedback sensing Technology (AFT) in werking en schakelt de machine uit. Dit beschermt je pols en brengt je niet uit evenwicht. En ondanks deze prestaties is het toch een compact gebouwde machine!

TDD001GZ geavanceerde slagschroevendraaier

De nieuwe TD001G slagschroevendraaier is een toonbeeld van wat XGT mogelijk maakt. Naast de 4 instelbare toerentallen heeft de machine ook 6 automatische standen. Onder de kop van de machine zit een snelwisseltoets waarmee je snel kunt wisselen tussen de 4 instelbare toerentallen. Maar deze snelwisseltoets is ook te programmeren, waardoor je snel kunt wisselen tussen één van de 6 automatische standen en één van de 4 toerentallen.

GA005GZ

Deze sterke slijper is een bewijs van de meerwaarde van XGT. Daarnaast is hij ook nog gebruiksvriendelijk! De nieuwe beschermkap is snel, eenvoudig en gereedschapsloos te verstellen. Ook aan de veiligheid is gedacht, de slijper is uitgerust met Active Feedback sensing Technology (AFT). AFT treedt in werking bij plotselinge reductie in toeren of bij klemmen van de slijpschijf in het materiaal en schakelt de machine automatisch uit. De GA005G is een extra veilige machine voorzien van een rem waardoor de schijf snel stilstaat.

JR001GZ de snelste Makita accu-reciprozaag

De JR001G is gebaseerd op de DJR360. Maar door de XGT accu te gebruiken, zit er maar één accu onder en dat scheelt weer in gewicht. Hij is voorzien van twee instelbare toerentallen die afgestemd zijn op hout en metaal. En uitgerust met constant toerental, waardoor hij ook onder belasting op toeren blijft. Het wisselen van het zaagblad is nog makkelijker geworden, een hendel op de buitenkant van de machine werpt een (heet) zaagblad automatisch uit.

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();