Mail ons direct!

Transferro werkt samen met SBB

Deze week heeft Probin voor de Probin academie een unieke samenwerkingsovereenkomst getekend met het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Het unieke is onder andere dat er voor het eerst een samenwerking als deze is getekend. We zijn een vereniging met leden. Geen hoofdkantoor met vestigingen, waar SBB wel ervaring mee heeft. Wij hebben iets unieks in handen. SBB heeft ons complimenten gegeven op de wijze hoe wij dit tot stand brengen en vormgeven.

De website Probin academie wordt zelfs bij andere organisaties als voorbeeld genoemd door het SBB. In deze overeenkomst zijn alle 17 Probin vestigingen automatisch erkend leerbedrijf geworden voor een aantal opleidingen. Met deze samenwerking streven we twee doelen na. Het eerste doel is om de rol van Transferro en Probin als leerbedrijf te versterken. En het tweede doel is het verbeteren van de aansluiting van het onderwijs op de beroepspraktijk. We zijn al gestart met stage en leerwerk plaatsen en gaan hier voortvarend mee verder. Een mooie mijlpaal.

Vind een vestiging bij u in de buurt

Met 17 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();