Mail ons direct!

Welk Makita accu-platform past bij jou?

Welk accu-platform past bij mijn werkzaamheden?

Al sinds 1978 staat Makita bekend om haar accugereedschap, accu's en opladers van wereldklasse.

In februari 2006 introduceerde Makita de eerste Li-ion LXT-accu. Sindsdien is er veel gebeurd! Zo zijn er in in Nederland al 1 miljoen accu's verkocht en dit aantal groeit dagelijks. Een logisch gevolg, de beveiligingen in de accu's zijn namelijk betrouwbaarder dan ooit en vanwege innovaties zijn er krachtniveaus mogelijk die te vergelijken zijn met 230V. En natuurlijk werkt het fijn, zo zonder snoeren. Sneller, veiliger en plezieriger.

De platformen

Op dit moment heeft Makita de keuze uit drie platformen, namelijk het CXT-platform, het LXT-platform en het XGT-platform. Elk platform heeft zijn eigen kracht en functie, maar wat is het verschil?

CXT

Het CXT-platform is perfect voor compacte en lichte machines. De machines die hierop passen zijn ideaal voor installateurs, monteurs en interieurbouwers - voor het werken in krappe ruimtes.

LXT

Het LXT-platform is geschikt voor dagelijks intensief gebruik en uitwisselbaar met alle LXT-machines. Ideaal voor vakmensen in de bouw en industrie.

CXT

Het nieuwste platform! Het XGT-platform - voorzien van de nieuwste innovaties. Deze accu is speciaal ontwikkeld voor machines die langdurig veel stroom vragen van machines. Deze accu is een echte krachtpatser met 40V Max.

Hoe zie je of de accu op jouw machine past?

Makita heeft diverse accu's in het assortiment, maar hoe weet je nu welke accu's allemaal onder jouw machine, lamp, bouwradio of een ander product passen? Heel eenvoudig. Kijk naar de contactplaat bij de aansluiting voor de accu en je weet wat past. Ook kun je aan de hand van het modelnummer van de accu een overzicht van beschikbare machines krijgen.

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();