Mail ons direct!

Over Probin

Over Ons
Probin staat voor professionals voor bouw en industrie. Binnen Probin werken wij als groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bouwbeslag, bevestigingsartikelen, machines en aandrijftechniek samen met andere zelfstandige groothandels in dit segment. Doordat we allemaal ons eigen specialisme hebben, is er altijd een oplossing voor u als klant. Hoe complex uw probleem ook is of hoe bijzonder de benodigde materialen ook zijn.

Bij Probin staan wij dagelijks voor u klaar. Naast advies kunt u bij ons terecht voor keuren, reparatie, slijp- en kettingwerk. De vestigingen bieden u een compleet aanbod in A-merken en hebben naast hun eigen winkelvoorraad de beschikking over meer dan 25.000 verschillende artikelen in ons gezamenlijke magazijn. Via deze webshop bestelt u snel en eenvoudig en kunt u de status van uw bestelling continu inzien.

Bij Probin werken we hecht samen met onze leveranciers, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties. Samen met onze leveranciers organiseren we ook regelmatig interessante workshops, toolboxen en informatieavonden, zodat we u zo goed mogelijk helpen om bij te blijven.

Op onze nieuwspagina vindt u informatie over de nieuwste producten in ons assortiment en geplande bijeenkomsten. Hier gaat u direct naar ons assortiment. En heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();