Mail ons direct!

VSK 2020

Vraag gratis kaarten aan

Bezoek ons op de VSK beurs in Utrecht

Probin is dé technische groothandel op de VSK. De beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op het gebied van installatie wordt gehouden van 4 t/m 7 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

De komende editie heeft als thema "Midden in de toekomst". Want de toekomst begint vandaag. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en praktische implementatie is groter dan ooit. Kennis delen is belangrijk en samen bereiden we ons voor op de toekomst.

Maak kans op prijzen!

U bent van harte welkom bij Probin op stand 09B040. Wij hebben onderstaande leveranciers uitgenodigd om hun producten te showen en te demonstreren op onze stand. Ook maak je als bezoeker aan onze stand kans op één van de tientallen mooie prijzen! Naast de uitgenodigde leveranciers stellen ook Wera, Makita, Altrex, Festool en Rotec prijzen ter beschikking.

Wera
Wera staat wereldwijd voor u klaar met ruim 3.000 verschillende gereedschappen. Elke dag zijn er 750 Wera Tool Rebels aan het werk om schroefgereedschap weer opnieuw uit te vinden en voor u de perfecte oplossing voor een klus te leveren. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Zyklop ratel en de joker steeksleutel van Wera.

Fein
Fein produceert accumachines die garant staan voor lange levensduur en robuustheid. Met FEIN accugereedschap maak je het werk eenvoudiger, efficiënter en veiliger. Belangrijk is dat meer dan 90% nog altijd écht “Made in Germany” is.

Flex Tools
De bewerkingsmethoden in handenarbeid en industrie wijzigen constant. Daarom concentreren onze ingenieurs en constructeurs zich naast de traditionele programma´s ook op nieuwe gereedschappen en systeemoplossingen. Innovatie is de sleutel van ons succes.

Gadella
Gadella Lasersystemen is importeur en groothandel van optische- en elektronische meetinstrumenten voor de bouw en industrie. Alle Geo-Fennel Interieurlasers, zowel de lijn als roterende zijn voor een betere zichtbaarheid van de laserstaal uitgevoerd met sterkere laserdiode’s van Klasse 3R. De zichtbaarheid van deze laserdiodes is veel beter dan de gangbare klasse 2.

Klop Innovations
Klop Innovations levert al sinds 2006 gereedschappen die de fysieke belasting voor de gebruiker reduceren en zijn gezondheid beschermen. Wie werkt met hun merken AirBo of Arbortech werkt sneller, veiliger en efficiënter.

Metabo
Metabo biedt toekomstbestendige, innovatieve systeemoplossingen van gereedschappen en toebehoren tot aan de service, die vandaag en ook morgen winst opleveren. Metabo biedt professionals over de hele wereld een uitgebreid assortiment waarbij de competentiegebieden Metaalindustrie en metaalambacht alsmede Bouw en renovatie centraal staan.

Perfectpro
Sinds 2004 is Perfectpro volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van werkradio’s voor de professional. Alle werkradio's zijn regen-, vuil- en stofbestendig. De behuizing en rolbeugels zijn volledig vervaardigd uit slagvast ABS kunststof en bij diverse modellen voorzien van additionele, rubberen schokdemping.

ProFit
ProFit is om één reden in het leven geroepen; om iedere klus leuker en makkelijker te maken! Als grondleggers van de revolutionaire Multi Purpose gatzaag, met het gepatenteerde Click & Drill systeem, heeft ProFit het leven van ontelbare vaklieden voor altijd veranderd.

Sola
Het merk SOLA staat voor perfecte meetinstrumenten. Al meer dan 60 jaar produceert als specialist in meten en markeren een breed aanbod van producten waarmee ze professionals op de bouw gericht ondersteunen. Sola volgt daarbij de aanpak om hun producten zoveel mogelijk te laten aansluiten op de behoeften van de klant te ontwikkelen en voortdurend te optimaliseren.

Starmix
Dé ster onder de bouwstofzuiger. Heeft een uitgebreid assortiment droogstofzuigers, reinigingszuigers en industriestofzuigers. Een speciale categorie vormen de bouwstofzuigers. Dit complete assortiment biedt oplossingen voor alle bouwsituaties. In het assortiment hebben de Starmix-systemen een prominente plaats. Deze bouwstofzuigers van oerdegelijke Duitse kwaliteit zijn getest onder de zwaarste omstandigheden. Een belangrijk voordeel van de Starmix-stofzuigers is dat ze te combineren zijn met alle gangbare gereedschapsmerken. Met uw vertrouwde gereedschap kunt u dus altijd stofvrij werken!

Altrex
Relax. Het is een Altrex. Kwaliteit op het hoogste niveau. Veiligheid tot op de bovenste trede. Al 65 jaar lopen ze voorop in klimoplossingen en zijn ze altijd op zoek naar vernieuwing om jouw werk makkelijker en veiliger te maken. Ook is Altrex specialisten in maatwerk. Waar jouw vraag verder gaat dan standaard helpen de specialisten en engineers van Altrex je graag verder. Dat is immers waar het om draait. De zekerheid dat je met het beste werkt. Vandaag én morgen.

Festool
Festool heeft al meer dan 90 jaar passie voor hoogwaardige elektrische gereedschappen. Een systeem dat begint met krachtige machines, de passende accessoires, het exact voor de machines ontwikkelde verbruiksmateriaal en eindigt met de verpakking. Zo ontstaan op maat gemaakte oplossingen voor professionals. Natuurlijk met de kwaliteit en service die u van Festool gewend bent.

Makita
Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwaliteit komt niet zomaar tot stand. Dat is een filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dag in dag uit werken aan verbeteringen en nieuwe machines. Machines die stuk voor stuk berekend zijn op hun zware taak. Dag in dag uit. Omdat gebruikers op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen. Omdat ze hun geld er mee moeten verdienen, en omdat ze hún passie er mee willen kunnen uitleven: het creëren van iets nieuws. Er zijn al zoveel mooie dingen gemaakt met Makita.

Rotec
Vanaf het prille begin in 1993 focust Rotec zich op de markt van verspanende gereedschappen die geleverd worden aan professionele toeleveringsbedrijven. Kenmerkend voor Rotec is het brede assortiment aan gereedschappen voor de metaalbewerkende industrie, de houtbewerkende industrie en de bouwsector. Voor elke doelmarkt is er een zeer ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige gereedschappen.

Vind een vestiging bij u in de buurt

Met 16 Probin vestigingen is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt te vinden. Zoek hieronder op plaats of klik op de cirkels in het kaartje.

initMap();